Schakel een Luminus-medewerker in voor jouw warme actie!

Op

In Vlaanderen worden ook dit jaar duizenden acties georganiseerd voor De Warmste Week voor de meer dan 1000 geregistreerde goede doelen. Ook energieleverancier Luminus draagt graag zijn steentje bij. De enige vraag die hen nog restte: "Welk goed doel kiezen we?"

De collega's van het bedrijf hakten al snel samen de knoop door. Ze kozen niet voor 1 goed doel, maar besloten alle goede doelen van De Warmste Week te steunen. Ze gaan dus, letterlijk, hun energie letterlijk delen. 

Huur een Luminus-medewerker in

Al wie een actie op poten gezet heeft, kan de hulp van een Luminus-medewerker vragen. Ben je op zoek naar iemand die de slingers van je benefietfuif ophangt? Of iemand die de suiker op de pannenkoeken van jullie pannenkoekenslag strooit? Of misschien heb je nog iemand nodig die meeknutselt met jullie sleutelhangers for life? Schakel dan eens een Luminuswerknemer in, zij helpen je met veel plezier.

Kan jij ook nog hulp gebruiken bij je actie? Boek jouw 'warmste werknemer' op www.dewarmstewerknemer.be. Vul daar het formulier in en volg het stappenplan. Binnen de week contacteert een Luminus-medewerker jou om concreet af te spreken, en klaar is kees.