Praktisch: De Warmathon in Leuven

Op

De laatste rechte lijn naar de Warmathon in de zes provinciehoofdsteden is ingezet. Op zaterdag 23 december lopen we warm voor meer dan 1000 goede doelen van Music for Life, tijdens de Warmathon in Leuven van 14u tot 20u.

Waar loop je in Leuven?

Nieuwe toplocatie in Leuven, in en om het kasteel van Arenberg.

Alle praktische informatie even op een rij gezet:

Inschrijven

Inschrijven voor de Warmathon in Leuven is niet meer mogelijk. Ook op de dag zelf zijn er geen vrije plaatsen meer beschikbaar. Bestaande groepen kunnen nog afsluiten en betalen tot 19/12/2017 om 23u59. Je kan wel nog inschrijven voor de andere Warmathons zolang er beschikbare plaatsen zijn.

Eventtijden

Van 14u tot 20u. Aansluitend maken we de tussenstand van de Warmathon bekend in het centrale Warmathondorp. De site opent om 13u en sluit ten laatste om 21u.

Sanitair

Douches/kleedkamers zijn aanwezig in gebouw De Nayer (KUL).

De site is toegankelijk voor andersvaliden. Aangepast toilet is eveneens voorzien.

Bewaarplaats sporttassen

Omwille van de aanhoudende terreurdreiging vragen we om zo weinig mogelijk sporttassen mee te brengen naar de site. Breng je toch een tas mee, maak dan bij voorkeur gebruik van een transparante tas. Hou rekening met mogelijke extra controles. Alle sporttassen kunnen achtergelaten worden bij een gratis ‘bewaarplaats sporttassen’ op het centrale plein. Persoonlijke bezittingen moeten in een afgesloten sportzak zitten vooraleer ze kunnen worden achtergelaten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of diefstal van materiaal.

Toegankelijkheid

In de meeste gevallen is het volledige parcours berijdbaar met een rolstoel, als deze is aangepast voor buiten-activiteiten. De ondergronden op de verschillende locaties verschillen van structuur, bvb. gras en bosondergrond. Alle parcours zijn trappenvrij. Het centrale plein is ook steeds bereikbaar, maar ook hier in de meeste gevallen een grasondergrond.

Wat breng ik mee naar de inschrijvingsstand bij de Warmathon?

  • Identiteitskaart
  • E-ticket (indien vooraf ingeschreven)

Catering

In het centrale Warmathondorp zijn verschillende food-en drankstanden. Koop je jetons hiervoor makkelijk en snel met Bancontact.

Bereikbaarheid

Adres

Universitair Sportcentrum KU Leuven

Tervuursevest 101, 3001 Leuven 

Parking (beperkt) voorzien in:

  • Auditorium Oude Molen
  • Campus Arenberg III

Openbaar Vervoer

Vanaf het station Leuven: bus 616 of bus 2, halte Celestijnenlaan.

Dieren

Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegelaten op de loopparcours. Op het centrale plein zijn honden aan de leiband wel toegelaten. Een blindengeleidehond is wel toegelaten op het parcours.

Resultaat

Na afloop van de Warmathon (vanaf 21u) kan je hier jouw aantal rondjes en rondetijden vinden door het ingeven van je startnummer.

Geen antwoord gevonden op je vragen? Bekijk ook even de FAQ via deze link.

In samenwerking met:

Hello Bank