Praktisch: De Warmathon in Hasselt

Van Stubru op

De laatste rechte lijn naar de Warmathon in de zes provinciehoofdsteden is ingezet. Op dinsdag 19 december lopen we warm voor meer dan 1000 goede doelen van Music for Life, tijdens de Warmathon in Hasselt van 14u tot 20u. 

Waar loop je in Hasselt?

Start en finish op de legendarische atletiekpiste in (hartje) Kiewit.

Satellietfoto Parcours Hasselt, 2,4 km

Alle praktische informatie even op een rij gezet:

Inschrijven

Online inschrijven is de boodschap en kan tot de dag voor de Warmathon tot en met 23u via deze link. Je kan zowel individueel als in groep inschrijven.

Inschrijven op de Warmathon zelf: Indien er nog beschikbare plaatsen zijn kan je ook ter plaatse inschrijven, maar hou dan wel rekening met eventuele wachtrijen.

Een deelname aan de Warmathon kost 15 euro en je steunt hiermee de meer dan 1000 goede doelen van Music for Life 2017.

Eventtijden

Van 14u tot 20u. Aansluitend maken we de tussenstand van de Warmathon bekend in het centrale Warmathondorp. De site opent om 13u en sluit ten laatste om 21u.

Sanitair

Douches/kleedkamers zijn aanwezig in de gebouwen van het actionpark.

De site is toegankelijk voor andervaliden. Aangepast toilet is voorzien.

Bewaarplaats sporttassen

Omwille van de aanhoudende terreurdreiging vragen we om zo weinig mogelijk sporttassen mee te brengen naar de site. Breng je toch een tas mee, maak dan bij voorkeur gebruik van een transparante tas. Hou rekening met mogelijke extra controles. Alle sporttassen kunnen achtergelaten worden bij een gratis ‘bewaarplaats sporttassen’ op het centrale plein. Persoonlijke bezittingen moeten in een afgesloten sportzak zitten vooraleer ze kunnen worden achtergelaten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of diefstal van materiaal.

Toegankelijkheid

In de meeste gevallen is het volledige parcours berijdbaar met een rolstoel, als deze is aangepast voor buiten-activiteiten. De ondergronden op de verschillende locaties verschillen van structuur, bvb. gras- en bosondergrond. Alle parcours zijn trappenvrij. Het centrale plein is ook steeds bereikbaar, maar ook hier in de meeste gevallen een grasondergrond.

Wat breng ik mee naar de inschrijvingsstand bij de Warmathon?

  • Identiteitskaart
  • E-ticket indien vooraf ingeschreven

Catering

In het centrale Warmathondorp zijn verschillende food-en drankstanden. Koop je jetons hiervoor makkelijk en snel met Bancontact.

Bereikbaarheid

Adres

Tulpinstraat 42

3500 Hasselt

Parking

  • Openbare parking Actionpark - Tulpinstraat, 3500 Hasselt
  • Hades Voetbal: Putvennestraat 81
  • Domein Kiewit: Putvennestraat 108
  • Pastoraal Centrum: Tulpinstraat 75 

Openbaar Vervoer

Vanaf het station Hasselt: Via bus H13, H14, H31 en H41: afstappen aan halte "Sporthal Kiewit"

Dieren

Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegelaten op de loopparcours. Op het centrale plein zijn honden aan de leiband wel toegelaten. Blindengeleidehonden zijn toegelaten op het parcours.

Resultaat

Na afloop van de Warmathon (vanaf 21u) kan je hier jouw aantal rondjes en rondetijden vinden door het ingeven van je startnummer.

Vragen

Geen antwoord gevonden op je vragen? Bekijk dan ook even de FAQ via deze link.

In samenwerking met:

Hello Bank