Praktisch: De Warmathon in Gent

Op 06/10

De laatste rechte lijn naar de Warmathon in de zes provinciehoofdsteden is ingezet. Op maandag 18 december lopen we warm voor meer dan 1000 goede doelen van Music For Life, tijdens de Warmathon in Gent van 14u tot 20u.

Waar loop je in Gent?

In Gent lopen we op een gloednieuwe locatie: het Citadelpark, met start en aankomst aan het legendarische 'Kuipke'.

Inschrijven

Online inschrijven is de boodschap en kan tot de dag voor de Warmathon tot en met 23u via deze link. Je kan zowel individueel als in groep inschrijven (vanaf 10 personen).Inschrijven op de Warmathon zelf: Indien er nog beschikbare plaatsen zijn kan je ook ter plaatse inschrijven, maar hou dan wel rekening met eventuele wachtrijen.Een deelname aan de Warmathon kost 15 euro en je steunt hiermee de meer dan 1000 goede doelen van Music for Life 2017.

Eventtijden

Van 14u tot 20u. Aansluitend maken we de tussenstand van de Warmathon bekend in het centrale Warmathondorp. De site opent om 13u en sluit ten laatste om 21u.

Sanitair

Er zijn kleedkamers ter beschikking op de eventsite in Gent.

De site is toegankelijk voor andersvaliden. Aangepast toilet is eveneens voorzien.

Bewaarplaats sporttassen

Omwille van de aanhoudende terreurdreiging vragen we om zo weinig mogelijk sporttassen mee te brengen naar de site. Breng je toch een tas mee, maak dan bij voorkeur gebruik van een transparante tas. Hou rekening met mogelijke extra controles. Alle sporttassen kunnen achtergelaten worden bij een gratis ‘bewaarplaats sporttassen’ op het centrale plein. Persoonlijke bezittingen moeten in een afgesloten sportzak zitten vooraleer ze kunnen worden achtergelaten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of diefstal van materiaal.

Toegankelijkheid

In de meeste gevallen is het volledige parcours berijdbaar met een rolstoel, als deze is aangepast voor buiten-activiteiten. De ondergronden op de verschillende locaties verschillen van structuur, bvb. gras en bosondergrond. Alle parcours zijn trappenvrij. Het centrale plein is ook steeds bereikbaar, maar ook hier in de meeste gevallen een grasondergrond.

Wat breng ik mee naar de inschrijvingsstand bij de Warmathon?

  • Identiteitskaart
  • E-ticket indien vooraf ingeschreven

Catering

In het centrale Warmathondorp zijn verschillende food-en drankstanden.

Bereikbaarheid

Adres

Citadelpark, 9000 Gent

Parking (beperkt)

  • Sint-Pietersplein (betalend)

Openbaar Vervoer

Op wandelafstand van station Gent-Sint-Pieters.

Dieren

Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegelaten op de loopparcours. Op het centrale plein zijn honden aan de leiband wel toegelaten. Een blindengeleidehond is wel toegelaten op het parcours.

Resultaat

Na afloop van de Warmathon kan je jouw aantal rondjes en jouw rondetijden bekijken door het ingeven van je startnummer.

Vragen

Geen antwoord gevonden op je vragen? Bekijk ook even de FAQ via deze link.

In samenwerking met:

Hello Bank

Is een keuze maken moeilijk?
Hier zijn een paar suggesties