Praktisch: De Warmathon in Gent

Op

De laatste rechte lijn naar de Warmathon in de zes provinciehoofdsteden is ingezet. Op maandag 18 december lopen we warm voor meer dan 1000 goede doelen van Music For Life, tijdens de Warmathon in Gent van 14u tot 20u.

Waar loop je in Gent?

Het prachtige Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen is de locatie van de Warmathon in Gent waarbij er rond de mooie, grote vijver wordt gelopen die zorgt voor een oase van rust.

Door het grote succes van de Warmathon hebben de organisatoren samen met de Stad Gent beslist de Warmathon opnieuw te organiseren in Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen, en niet in het Citadelpark zoals eerder aangekondigd. Reeds aangekochte tickets blijven geldig en worden automatisch omgezet naar de nieuwe locatie. 

Satellietfoto Parcours Gent, 2,7 km

Inschrijven

Inschrijven voor de Warmathon in Gent is niet meer mogelijk. Ook op de dag zelf zijn er geen vrije plaatsen meer beschikbaar. Bestaande groepen kunnen nog afsluiten en betalen tot 12/12/2017 om 23u59. Je kan wel nog inschrijven voor de andere Warmathons zolang er beschikbare plaatsen zijn.

Eventtijden

Van 14u tot 20u. Aansluitend maken we de tussenstand van de Warmathon bekend in het centrale Warmathondorp. De site opent om 13u en sluit ten laatste om 21u.

Sanitair

Douches/kleedkamers zijn aanwezig in het strandgebouw van de Blaarmeersen.

Speciaal toilet is voorzien en de site is toegankelijk voor mindervaliden.

Bewaarplaats sporttassen

Omwille van de aanhoudende terreurdreiging vragen we om zo weinig mogelijk sporttassen mee te brengen naar de site. Breng je toch een tas mee, maak dan bij voorkeur gebruik van een transparante tas. Hou rekening met mogelijke extra controles. Alle sporttassen kunnen achtergelaten worden bij een gratis ‘bewaarplaats sporttassen’ op het centrale plein. Persoonlijke bezittingen moeten in een afgesloten sportzak zitten vooraleer ze kunnen worden achtergelaten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of diefstal van materiaal.

Toegankelijkheid

In de meeste gevallen is het volledige parcours berijdbaar met een rolstoel, als deze is aangepast voor buiten-activiteiten. De ondergronden op de verschillende locaties verschillen van structuur, bvb. gras en bosondergrond. Alle parcours zijn trappenvrij. Het centrale plein is ook steeds bereikbaar, maar ook hier in de meeste gevallen een grasondergrond.

Wat breng ik mee naar de inschrijvingsstand bij de Warmathon?

  • Identiteitskaart
  • E-ticket indien vooraf ingeschreven

Catering

In het centrale Warmathondorp zijn verschillende food-en drankstanden. Koop je jetons hiervoor makkelijk en snel met Bancontact.

Bereikbaarheid

Parking (beperkt)

  • Openbare parking Blaarmeersten Oost - Watersportbaan

 

Openbaar Vervoer

Halte Blaarmeersen:41 Gent Blaarmeersen - Merelbeke Kwenenbos (via Gent Sint-Pieters)42 Gent Blaarmeersen - Melle Caritas – Bottelare (via Gent Sint-Pieters)38 Gent Blaarmeersen - Sint-Amandsberg Achtendries (via Gent Zuid)39 Gent Blaarmeersen - Oostakker Dorp (via Gent Zuid)Halte Belvédèreweg (op wandelafstand van recreatiedomein Blaarmeersen):38 Gent Blaarmeersen - Sint-Amandsberg Achtendries (via Gent Zuid)39 Gent Blaarmeersen - Oostakker Dorp (via Gent Zuid)6 Gent Watersportbaan - Mariakerke Post (via Gent Zuid)

Dieren

In Gent is er een algemeen verbod voor honden en/of huisdieren op de hele site.

Resultaat

Na afloop van de Warmathon (vanaf 21u) kan je hier jouw aantal rondjes en rondetijden vinden door het ingeven van je startnummer.

Vragen

Geen antwoord gevonden op je vragen? Bekijk ook even de FAQ via deze link.

In samenwerking met:

Hello Bank