Praktisch: De Warmathon in Brugge

Op

De laatste rechte lijn naar de Warmathon is ingezet. Op zondag 23 december lopen we warm loop je warm voor je zélf gekozen goed doel, tijdens de Warmathon in Brugge van 14u tot 20u.

Waar loop je in Brugge?

De prachtige groene omgeving in het Provinciedomein Tillegembos is de locatie van de Warmathon in Brugge.

Parcours Brugge

Alle praktische informatie even op een rij gezet:

Inschrijven

Online inschrijven is de boodschap en kan tot de dag voor de Warmathon tot 23u via deze link (zolang er beschikbare tickets zijn). Je kan zowel individueel als in groep inschrijven. Hoe werkt een groepsinschrijving? Lees het hier. Inschrijven op de Warmathon zelf: Indien er nog beschikbare plaatsen zijn kan je ook ter plaatse inschrijven, maar hou dan wel rekening met eventuele wachtrijen.

Vanaf dit jaar kan je je zelf gekozen goed doel nog een extra duwtje in de rug geven door je bijdrage te verhogen. Hoe werkt het precies?

Je basisinschrijving voor de Warmathon kost 15 euro. Hiervan gaat 10 euro rechtstreeks en belastingvrij naar je zelf gekozen goed doel. De resterende 5 euro (incl 21% BTW) dekt ondermeer je verzekering als deelnemer op het parcours, water bij het finishen en geeft recht op een officieel startnummer. Wie dat wil kan een vrij bedrag toevoegen dat rechtsreeks naar je persoonlijk goed doel gaat. Het bedrag bepaal je zelf. Er zijn geen minima of maxima. Je kan dit ingeven op de betaalpagina bij het afsluiten van je registratie. Bij de Warmathon kunnen geen fiscale attesten uitgereikt worden. 

Eventtijden

Je kan lopen/stappen/joggen van 14u tot 20u. De site sluit ten laatste om 21u. Je kan ten laatste om 19u30 starten met lopen.

Sanitair

Er zijn kleedkamers ter beschikking op de eventsite in Brugge. Speciaal toilet is voorzien en de site is toegankelijk voor personen met een beperking. 

Opbergruimte

Omwille van de aanhoudende terreurdreiging vragen we om zo weinig mogelijk sporttassen mee te brengen naar de site. Breng je toch een tas mee, maak dan bij voorkeur gebruik van een transparante tas. Hou rekening met mogelijke extra controles. Alle sporttassen kunnen achtergelaten worden bij een gratis ‘bewaarplaats sporttassen’ op het centrale plein. Persoonlijke bezittingen moeten in een afgesloten sportzak zitten vooraleer ze kunnen worden achtergelaten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of diefstal van materiaal.

Toegankelijkheid  

In de meeste gevallen is het volledige parcours berijdbaar met een rolstoel, als deze is aangepast voor buitenactiviteiten. De ondergronden op de verschillende locaties verschillen van structuur, bvb. gras en bosondergrond. Alle parcours zijn trappenvrij. Het centrale plein is ook steeds bereikbaar, maar ook hier steeds een grasondergrond.

Wat breng ik mee naar de inschrijvingsstand bij de Warmathon?

  • Identiteitskaart
  • E-ticket (via smartphone of geprint) indien vooraf ingeschreven

Catering

In het centrale Warmathondorp zijn verschillende food-en drankstanden. 

Bereikbaarheid

Adres

Parking Provinciedomein Tillegembos

Witte Molenstraat 1288200 Brugge

We vragen om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Openbaar vervoer vanaf het Station Brugge

Er kan gebruik gemaakt worden van shuttlebussen tussen het Centraal Station van Brugge en Parking de Veemarkt (halte Vogelzang). Vanaf deze halte is het 10 minuten stappen tot aan de eventsite.

Met de fiets

Bij deze een warme oproep om met de fiets te komen. Er worden extra fietsenparkings voorzien.

Met de auto

  • Parking Veemarkt Sint-Michiels, Kon. Astridlaan 101, 8200 Brugge. Vanaf de Veemarkt is het 10 minuten stappen tot aan de eventsite.
  • Vanuit Oostende via de E40: afrit 7 Loppem. Vervolg op de Koning Albert-I Laan en volg de signalisatie naar de Warmathon.
  • Vanuit Gent via de E40: afrit 7a Brugge. Vervolg op de Koning Albert-I Laan en volg de signalisatie naar de Warmathon.

Dieren

Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegelaten op de loopparcours. Op het centrale plein zijn honden aan de leiband wel toegelaten. 

Resultaat

Na afloop van de Warmathon kan je je persoonlijk resultaat bekijken d.m.v. je borstnummer. Blindengeleidehonden zijn wel toegestaan.

Vragen

Geen antwoord gevonden op je vragen? Bekijk dan ook even de FAQ via deze link.

In samenwerking met:

Hello Bank