Praktisch: De Warmathon in Brugge

Op

De laatste rechte lijn naar de Warmathon is ingezet. Op zondag 23 december lopen we warm loop je warm voor je zélf gekozen goed doel, tijdens de Warmathon in Brugge van 12u tot 20u.

Waar loop je in Brugge?

De prachtige groene omgeving in het Provinciedomein Tillegembos is de locatie van de Warmathon in Brugge.

Parcours Brugge

Alle praktische informatie even op een rij gezet:

Inschrijven

Online inschrijven voor Brugge is niet meer mogelijk.

Vanaf dit jaar kan je je zelf gekozen goed doel nog een extra duwtje in de rug geven door je bijdrage te verhogen. Hoe werkt het precies?

Je basisinschrijving voor de Warmathon kost 15 euro. Hiervan gaat 10 euro rechtstreeks en belastingvrij naar je zelf gekozen goed doel. De resterende 5 euro (incl 21% BTW) dekt ondermeer je verzekering als deelnemer op het parcours, water bij het finishen en geeft recht op een officieel startnummer. Wie dat wil kan een vrij bedrag toevoegen dat rechtsreeks naar je persoonlijk goed doel gaat. Het bedrag bepaal je zelf. Er zijn geen minima of maxima. Je kan dit ingeven op de betaalpagina bij het afsluiten van je registratie. Bij de Warmathon kunnen geen fiscale attesten uitgereikt worden. 

Eventtijden

Je kan lopen/stappen/joggen van 12u tot 20u. De site sluit ten laatste om 21u. Je kan ten laatste om 19u30 starten met lopen.

Sanitair

Er zijn kleedkamers ter beschikking op de eventsite in Brugge. Speciaal toilet is voorzien en de site is toegankelijk voor personen met een beperking. 

Opbergruimte

Omwille van de aanhoudende terreurdreiging vragen we om zo weinig mogelijk sporttassen mee te brengen naar de site. Breng je toch een tas mee, maak dan bij voorkeur gebruik van een transparante tas. Hou rekening met mogelijke extra controles. Alle sporttassen kunnen achtergelaten worden bij een gratis ‘bewaarplaats sporttassen’ op het centrale plein. Persoonlijke bezittingen moeten in een afgesloten sportzak zitten vooraleer ze kunnen worden achtergelaten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of diefstal van materiaal.

Toegankelijkheid  

In de meeste gevallen is het volledige parcours berijdbaar met een rolstoel, als deze is aangepast voor buitenactiviteiten. De ondergronden op de verschillende locaties verschillen van structuur, bvb. gras en bosondergrond. Alle parcours zijn trappenvrij. Het centrale plein is ook steeds bereikbaar, maar ook hier steeds een grasondergrond.

Wat breng ik mee naar de inschrijvingsstand bij de Warmathon?

  • Identiteitskaart
  • E-ticket (via smartphone of geprint) indien vooraf ingeschreven

Catering

In het centrale Warmathondorp zijn verschillende food-en drankstanden. 

Bereikbaarheid

Adres

Parking Provinciedomein Tillegembos

Witte Molenstraat 1288200 Brugge

We vragen om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Openbaar vervoer

  • Lijn 25 Station – St. Michiels – St. Andries – normale dienstregeling: vanaf 14 uur rijdt deze bus met een 20’-frequentie vanaf Station Brugge (tijdens de voormiddag is er een lagere frequentie). Deze ritten worden uitgevoerd met stadsbussen (capaciteit per bus is ca 55 personen (zit-+staanplaatsen)). De halte Vogelzang wordt in beide richtingen bediend door deze lijn.
  • Er worden bijkomende shoppingbussen ingezet tussen ’t Zand en Vives: tussen 12 en 19 uur rijden deze bussen met een 15’-frequentie tussen ’t Zand (vertrek op ’00 – ’15 – ’30 – ’45) en Vives. Deze ritten worden uitgevoerd met gelede bussen (capaciteit van een gelede bus is ca 110 personen (zit-+staanplaatsen)). Er is voorzien dat deze ritten op 23 december uitzonderlijk doorrijden naar de halte Vogelzang.
  • Daarnaast wordt vanuit de organisatie een extra shuttledienst ingezet tussen 19u en 22u. Er worden via een privé maatschappij twee dubbeldek bussen ingezet van halte Vogelzang tot aan ‘t Zand.

Met de fiets

Bij deze een warme oproep om met de fiets te komen. Er worden extra fietsenparkings voorzien.

Met de auto

  • Parking Veemarkt Sint-Michiels, Kon. Astridlaan 101, 8200 Brugge. Vanaf de Veemarkt is het 10 minuten stappen tot aan de eventsite.
  • Vanuit Oostende via de E40: afrit 7 Loppem. Vervolg op de Koning Albert-I Laan en volg de signalisatie naar de Warmathon.
  • Vanuit Gent via de E40: afrit 7a Brugge. Vervolg op de Koning Albert-I Laan en volg de signalisatie naar de Warmathon.

Dieren

Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegelaten op de loopparcours. Op het centrale plein zijn honden aan de leiband wel toegelaten. Blindengeleidehonden zijn wel toegestaan.

Resultaat

Na afloop van de Warmathon kan je je persoonlijk resultaat bekijken d.m.v. je borstnummer.

Vragen

Geen antwoord gevonden op je vragen? Bekijk dan ook even de FAQ via deze link.

In samenwerking met:

Hello Bank