Praktisch: De Warmathon in Brugge

Op

De laatste rechte lijn naar de Warmathon in de zes provinciehoofsteden is ingezet. Op donderdag 21 december lopen we warm voor meer dan 1000 goede doelen van Music for Life, tijdens de Warmathon in Brugge van 14u tot 20u.

Waar loop je in Brugge?

In Brugge loop je in het Minnewaterpark en door het unieke decor van het UNESCO-beschermde Begijnhof, dat speciaal voor de Warmathon die dag langer open blijft.

Satellietfoto Parcours Brugge, 2,7 km

Alle praktische informatie even op een rij gezet:

Inschrijven

Inschrijven voor de Warmathon in Brugge is niet meer mogelijk. Ook op de dag zelf zijn er geen vrije plaatsen meer beschikbaar. Bestaande groepen kunnen nog afsluiten en betalen tot 18/12/2017 om 23u59. Je kan wel nog inschrijven voor de andere Warmathons zolang er beschikbare plaatsen zijn.

Eventtijden

Van 14 tot 20u. Aansluitend maken we de tussenstand van de Warmathon bekend in het centrale Warmathondorp. De site opent om 13u en sluit ten laatste om 21u.

Sanitair

Er zijn kleedkamers ter beschikking op de eventsite in Brugge.

De site is toegankelijk voor andersvaliden. Aangepast toilet is voorzien.

Bewaarplaats sporttassen

Omwille van de aanhoudende terreurdreiging vragen we om zo weinig mogelijk sporttassen mee te brengen naar de site. Breng je toch een tas mee, maak dan bij voorkeur gebruik van een transparante tas. Hou rekening met mogelijke extra controles. Alle sporttassen kunnen achtergelaten worden bij een gratis ‘bewaarplaats sporttassen’ op het centrale plein. Persoonlijke bezittingen moeten in een afgesloten sportzak zitten vooraleer ze kunnen worden achtergelaten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of diefstal van materiaal.

Toegankelijkheid  

In de meeste gevallen is het volledige parcours berijdbaar met een rolstoel, als deze is aangepast voor buiten-activiteiten. De ondergronden op de verschillende locaties verschillen van structuur, bvb. gras- en bosondergrond. Alle parcours zijn trappenvrij. Het centrale plein is ook steeds bereikbaar, maar ook hier in de meeste gevallen een grasondergrond.

Wat breng ik mee naar de inschrijvingsstand bij de Warmathon?

  • Identiteitskaart
  • E-ticket indien vooraf ingeschreven

Catering

In het centrale Warmathondorp zijn verschillende food-en drankstanden. Koop je jetons hiervoor makkelijk en snel met Bancontact.

Bereikbaarheid

Adres

Minnewaterpark

8000 Brugge

Parking

  • Er kan op de betaalparking aan het Station (0,60€/uur) of onder Het Zand (1.2€/uur) geparkeerd worden. De parkings liggen op wandelafstand van de Warmathon-site.

Openbaar Vervoer

Vanaf station Brugge: op wandelafstand naar het Minnewaterpark. Vanaf het station is signalisatie voorzien. 

Dieren

Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegelaten op de loopparcours. Op het centrale plein zijn honden aan de leiband wel toegelaten. Blindengeleidehonden zijn toegelaten op het parcours.

Resultaat

Na afloop van de Warmathon (vanaf 21u) kan je hier jouw aantal rondjes en rondetijden vinden door het ingeven van je startnummer.

Vragen

Geen antwoord gevonden op je vragen? Bekijk dan ook even de FAQ via deze link.

In samenwerking met:

Hello Bank