Praktisch: De Warmathon in Leuven

Op

De laatste rechte lijn naar de Warmathon is ingezet. Op woensdag 19 december loop je warm voor je zélf gekozen goed doel, tijdens de Warmathon in Leuven van 14u tot 20u.

Waar loop je in Leuven?

Start en finish aan het Universitair Sportcentrum, we lopen daarnaast ook door het Arenbergkasteel!

Alle praktische informatie even op een rij gezet:

Inschrijven

Online inschrijven voor Leuven is niet meer mogelijk.

Vanaf dit jaar kan je je zelf gekozen goed doel nog een extra duwtje in de rug geven door je bijdrage te verhogen. Hoe werkt het precies?

Je basisinschrijving voor de Warmathon kost 15 euro. Hiervan gaat 10 euro rechtstreeks en belastingvrij naar je zelf gekozen goed doel. De resterende 5 euro (incl 21% BTW) dekt ondermeer je verzekering als deelnemer op het parcours, water bij het finishen en geeft recht op een officieel startnummer. Wie dat wil kan een vrij bedrag toevoegen dat rechtsreeks naar je persoonlijk goed doel gaat. Het bedrag bepaal je zelf. Er zijn geen minima of maxima. Je kan dit ingeven op de betaalpagina bij het afsluiten van je registratie. Bij de Warmathon kunnen geen fiscale attesten uitgereikt worden. 

Motiveter

Elke ingeschreven deelnemer van de Warmathon ontvangt dit jaar een exclusief paar MOTIVETERS. De Motiveter is precies wat de naam doet vermoeden. Een paar strakke opvallende veters die je verdient omdat jij loopt/stapt of jogt voor je zélf gekozen goed doel. Je ontvangt ze op de Warmathon, bij het afhalen van je startnummer. Dus haal die oude veters er snel uit, en wissel ze voor de blitse Motiveters van De Warmste Week (zolang de voorraad strekt). 

Eventtijden

Je kan lopen/stappen/joggen van 14u tot 20u. De site sluit ten laatste om 21u. Je kan ten laatste om 19u30 starten met lopen.

Sanitair

Douches/kleedkamers zijn aanwezig in gebouw De Nayer (KUL), vlakbij het centrale Warmathondorp. Speciaal toilet is voorzien en de site is toegankelijk voor personen met een beperking.

Opbergruimte

Om veiligheidsredenen vragen we zo weinig mogelijk sporttassen mee te brengen naar de site. Breng je toch een tas mee, maak dan bij voorkeur gebruik van een transparante tas. Hou rekening met mogelijke extra controles. Alle sporttassen kunnen achtergelaten worden bij een gratis ‘bewaarplaats sporttassen’ op het centrale plein. Persoonlijke bezittingen moeten in een afgesloten sportzak zitten vooraleer ze kunnen worden achtergelaten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of diefstal van materiaal.

Toegankelijkheid

In de meeste gevallen is het volledige parcours berijdbaar met een rolstoel, als deze is aangepast voor buitenactiviteiten. De ondergronden op de verschillende locaties verschillen van structuur, bvb. gras en bosondergrond. Alle parcours zijn trappenvrij. Het centrale plein is ook steeds bereikbaar, maar ook hier steeds een grasondergrond.

Wat breng ik mee naar de inschrijvingsstand bij de Warmathon?

  • Identiteitskaart
  • E-ticket (via smartphone of geprint) indien vooraf ingeschreven.

Catering

In het centrale Warmathondorp zijn verschillende food-en drankstanden.

Bereikbaarheid

Adres

Universitair Sportcentrum KU Leuven

Tervuursevest 101, 3001 Heverlee

We raden aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Openbaar Vervoer

Vanaf het station Leuven: ringbus 600 of 601 naar halte 'Sportcentrum Heverlee', elke 10 minuten

Met de fiets

Bij deze een warme oproep om met de fiets te komen. Er worden extra fietsenparkings voorzien.

Parking (beperkt)

  • Campus Arenberg III - Celestijnenlaan 200, 3001 Leuven
  • Parking OH Leuven - Tervuursevest 97
  • Parking OH Leuven - Kardinaal Mercierlaan 58

Dieren

Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegelaten op de loopparcours. Op het centrale plein zijn honden aan de leiband wel toegelaten. Blindengeleidehonden zijn toegelaten op het parcours.

Resultaat

Na afloop van de Warmathon kan je je persoonlijk resultaat bekijken d.m.v. je borstnummer.

Geen antwoord gevonden op je vragen? Bekijk ook even de FAQ via deze link.

In samenwerking met:

Hello Bank