Music For Life trekt naar Provinciaal Domein Puyenbroeck Wachtebeke

Van Stubru op

De nieuwe locatie voor De Warmste Week van Music For Life is bekend. De twaalfde editie van Music For Life zal plaatsvinden in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Dat ontdekten we vanochtend samen met Linde tijdens een ontdekkingstocht. Die tocht naar de nieuwe locatie was de hele ochtend live te volgen op Studio Brussel, op Eén, via stubru.be en via Facebook Live.

Rond half zeven verliet Linde de VRT en vertrok ze achterop een motor richting het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom, vier jaar lang het decor van Music For Life. Daar wachtte een helikopter haar op. Ze steeg op en vloog richting Oost-Vlaanderen. Boven het luchtruim van regio Gent maakte ze een parachutesprong om uiteindelijk te landen in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke, de nieuwe locatie van Music For Life.

Domein Puyenbroeck heeft alle nodige faciliteiten en is vlot bereikbaar, maar het is vooral een prachtig natuurgebied dat tijdens de week voor Kerstmis de warme ontmoetingsplaats zal worden.
Jan Van Biesen, nethoofd Studio Brussel

Iedereen zorgt voor iedereen. Dat wil Studio Brussel eind dit jaar opnieuw bewijzen tijdens de Warmste Week van Music For Life. Na de zomervakantie kan iedereen in Vlaanderen opnieuw zelf een goed doel kiezen en acties registreren. Afspraak tijdens de week voor Kerstmis, van 18 tot en met 24 december. Ontdek de nieuwe locatie:

Ik ben zeer trots dat onze gemeente gekozen werd, want Wachtebeke heeft een warm hart voor zijn medemensen.
Rudy Van Cronenburg, burgemeester Wachtebeke