Hoe kom ik naar Music For Life in domein Puyenbroeck in Wachtebeke?

Op

Tijdens De Warmste Week presenteren Eva, Michèle en Otto-Jan een week lang in de kou, in provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Je zal dat uiteraard allemaal kunnen volgen op radio, televisie en online, maar je kan ook afzakken naar Wachtebeke om de drie presentatoren een warm hart onder de riem te steken.

Je bent elke dag welkom tussen 6 uur en middernacht. Er zijn verschillende live sessies en er zijn eet- en drankstandjes voorzien op het terrein.

MET DE FIETS

Woon je in de buurt, wil je files vermijden en aan de ingang parkeren? Kom dan zeker met de fiets! Het provinciaal domein Puyenbroeck is vlot en veilig bereikbaar met de fiets vanuit de omliggende gemeenten. Er is een gratis en bewaakte fietsenstalling aan de ingang van het Music For Life-terrein. Volg de signalisatie ‘Parking 🚲’ om de fietsenstalling te bereiken. De fietsenparking ligt vlakbij Parking 1. Bovendien worden de eerste 1000 fietsers beloond met een exclusief Music For Life gadget.

MET DE TREIN

Music For Life is makkelijk te bereiken vanaf het station Gent-Dampoort en Gent-Sint-Pieters. Plan hier de snelste route met de trein. Vanuit deze steden heb je een rechtstreekse verbinding naar station Gent-Dampoort:

  • Antwerpen
  • Kortrijk - Poperinge
  • Brugge - Oostende
  • Oudenaarde - Ronse

MET DE AUTO

Op piekmomenten kan het zeer druk zijn op de invalswegen en de parkings van Music For Life. Spreek af met vrienden en familie, rij samen en maak het gezellig warm in de auto! Zo worden de files korter, verkleinen we onze voetafdruk en hebben we genoeg parkeerplaatsen voor iedere bezoeker.

Music For Life is bereikbaar via de E17 en de E34. Eens je de snelweg verlaten hebt, volg je de signalisatie naar de parkings en de aanwijzingen van politie en stewards. Zo word je tot bij de dichtstbijzijnde parkings gebracht. Parkeren is steeds gratis.

Via de E17 (Gent - Antwerpen)

Neem afrit 11: Lochristi/Beervelde. Na de afrit volg je de signalisatie “Puyenbroeck”.

Vanuit Sint-Niklaas/Lokeren

Neem de N70 tot aan de Hoekstraat in Zeveneken. Daar sla je rechtsaf. Je volgt de pijlen “Puyenbroeck”.

Vanaf de N49/E34 (expressweg Antwerpen-Knokke)

Neem afrit 13 Zelzate. Sla linksaf en volg de R4 richting Gent. Rij de rotonde op en neem de derde afslag (richting Wachtebeke). Vervolgens volg je de pijlen naar “Puyenbroeck”.

Vanaf de N49/E34 (expressweg Knokke-Antwerpen)

Neem afrit 13 Zelzate-Oost. Volg de pijlen naar “Puyenbroeck".

PARKING VOOR BEZOEKERS MET EEN HANDICAP

Bezoekers met een handicap kunnen op alle parkings van Music For Life terecht. Om de dichtstbijzijnde parking te bereiken volg je de signalisatie “Puyenbroeck”. Op de parking zijn er voorbehouden parkeerplaatsen voor bezoekers met een handicap (zo dicht mogelijk tegen het domein). Van op de parking zelf is het wel nog even wandelen tot aan de evenementenweide waar de Warmste Week plaatsvindt. Mensen die niet ver kunnen stappen, raden we daarom aan de rolstoel mee te brengen om deze afstand te overbruggen.

TOEGANKELIJKHEID

Provinciaal domein Puyenbroeck is ook makkelijk bereikbaar voor personen met een beperking. Alle vragen in verband met toegankelijkheid vind je terug in onze FAQ.

BEREIKBAARHEID THE FLAME 

Voor mensen met tickets voor concerten in The Flame op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag én mensen met tickets voor Party For Life op vrijdag en zaterdag:

Vermijd files en parkeerstress: kom naar The Flame met de fiets of het openbaar vervoer! Kom je toch met de auto, vertrek dan op tijd en hou rekening met drukte op de invalswegen. Volg de signalisatie “Puyenbroeck” en de aanwijzingen van stewards naar de dichtstbijzijnde parking.