Hoe kom ik naar Music For Life in domein Puyenbroeck in Wachtebeke?

Op

Tijdens De Warmste Week presenteren Bram, Linde en Eva een week lang in de kou, in provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Je zal dat uiteraard allemaal kunnen volgen op radio, televisie en online, maar je kan ook afzakken naar Wachtebeke om de drie presentatoren een warm hart onder de riem te steken.

Je bent elke dag welkom tussen 6 uur en middernacht. Er zijn verschillende live sessies en er zijn eet- en drankstandjes voorzien op het terrein.

MET DE AUTO

Wegens het grote succes van Music For Life, verwachten we een hoog aantal bezoekers. Zeker op zaterdag 23 december. Check hier voor de laatste updates over naar Wachtebeke komen met de auto.

Van op de autosnelweg kom je borden tegen die je naar het provinciaal domein Puyenbroeck leiden. Kom je in de buurt van het domein, volg dan de signalisatie naar de parkings en luister naar de aanwijzingen van politie en stewards. Parkeren is steeds gratis.

 

Via de E17 (Gent - Antwerpen)

Neem afrit 11: Lochristi/Beervelde. Na de afrit neem je de N449 richting Beervelde. Deze baan brengt je via Beervelde en Zaffelare naar parking 1 van domein Puyenbroeck. Reeds van op de snelweg kan je de borden “provinciaal domein Puyenbroeck” volgen.

 

Vanuit Sint-Niklaas/Lokeren

Neem de N70 tot aan de Hoekstraat in Zeveneken. Daar sla je rechtsaf. Je volgt de pijlen “provinciaal domein Puyenbroeck”.

 

Vanaf de N49/E34 (expressweg Antwerpen-Knokke)

Neem afrit 13 Zelzate. Sla linksaf en volg de R4 richting Gent. Rij de rotonde op en neem de derde afslag (richting Wachtebeke). Vervolgens volg je de pijlen naar “provinciaal domein Puyenbroeck”.

 

Vanaf de N49/E34 (expressweg Knokke-Antwerpen)

Neem afrit 13 Zelzate. Rij de rotonde op en neem de tweede afslag (richting Wachtebeke). Tenslotte volg je de pijlen naar “provinciaal domein Puyenbroeck”.

 

MET DE FIETS

Woon je in de omgeving van Wachtebeke, dan kun je speciale fietsroutes volgen tot aan het provinciaal domein Puyenbroeck. Op het domein is ook een fietsenstalling voorzien.

Een overzicht van de fietsroutes vind je hier.

 

MET DE TREIN

Er rijden geen rechtstreekse treinen naar Wachtebeke. Treinen kan wel tot Gent Sint-Pieters en van daaruit de bus nemen.

 

MET DE BUS

Dankzij de Provincie Oost-Vlaanderen en Music for Life, zullen er extra bussen worden ingelegd.

Lijn 76 (De Pinte - Gent - Lochristi – Wachtebeke) brengt je tot vlakbij het evenementeneiland in Puyenbroeck, elke dag en om het uur. Stap af aan halte Puyenbroeck P1.De reisweg en dienstregeling vind je op de routeplanner van De LijnAan Gent Sint-Pietersstation, Zuid of Dampoort kan je op deze lijn overstappen als je met de trein of een andere buslijn komt.

 

Extra ritten van maandag 18 tot en met vrijdag 22 december

Vanuit Gent Sint-Pieters kan je nog mee naar Puyenbroeck tot 18.30 uur, dan vertrekt de laatste rit.Speciaal tijdens Music For Life wordt er vanuit Puyenbroeck P1 om 23 uur een extra rit voorzien naar Gent Sint-Pietersstation. Deze stopt ook aan de tussenliggende haltes.

 

Extra ritten op zaterdag 23 december

Naast de normale dienstregeling overdag, zijn er 's avonds nog een paar extra bussen voorzien. Vanuit Gent Sint-Pieters kun je om 19:25, 21:20 en 23:05 nog een bus nemen richting provinciaal domein Puyenbroeck (afstappen aan halte Puyenbroek P1). Om vanuit Puyenbroeck weer naar station Gent Sint-Pieters te gaan, zijn er nog bussen om 20:20, 22:15 en 0:00 van aan halte Puyenbroeck P1. Afstappen doe je dan aan halte Gent Sint-Pietersstation.

 

Zondag 24 december

Na de slotshow op kerstavond kan je met de bus van 18.17 uur van Puyenbroeck P1 terug naar het Sint-Pietersstation. 

 

Plan je busroute naar De Warmste Week ook met de routepanner van De Lijn!

 

CARPOOLEN

Ook carpoolen naar provinciaal domein Puyenbroeck kan! Dankzij Taxistop kun je eenvoudig zoeken naar vervoer en kan je jezelf ook aanmelden als chauffeur.

Op donderdag 21 december kan je tussen 14 en 22u gratis heen en terug van Antwerpen naar Wachtebeke met Poppy. Voor de heenrit kan je hier reserveren. Voor de terugrit naar Antwerpen moet je hier zijn. 

 

TOEGANKELIJKHEID

Provinciaal domein Puyenbroeck is ook makkelijk bereikbaar voor personen met een beperking. Alle vragen in verband met toegankelijkheid vind je terug in onze FAQ.