De Warmste Voetbalmarathon

Van Radio 1 op

Dennis van den Buijs van Radio 1 gaat tijdens De Warmste Week op zoek naar warme acties in Vlaanderen. 

De Warmste Voetbalmarathon

Van 12 uur 's middags tot 's anderendaags hetzelfde tijdstip voetballen, dat is wat Karl Vannieuwkerke van plan was. Dennis ging hem en de voetbalvelden van Diksmuide opzoeken om te kijken hoe ze het deden. De opbrengst gaat naar Villa Rozerood en Zorgcentrum Maria Ter Engelen.

Touwklimmen (en meer) For Life

Touwklimmen, salto's, raids, op handen lopen,... op gymnastisch vlak kan je het niet gekker bedenken, of de  jongens van de Topsportschool in Gent deden het For Life. De opbrengst van dit alles gaat naar Sportaround vzw, een organisatie die kansarme jongeren laat sporten.

Zakjes warmte in Hasselt 

Dennis van verkocht zakjes warmte voor de Warmste Week van Music For Life. De opbrengst gaat naar de Belgische federatie van Voedselbanken.

Soep For Life

Dennis van Radio 1 bezocht drie hobbykoks om mee culinair te wezen: hij hielp bij het maken van Soep For Life, ten voordele van vzw Ithaka, een organisatie waar vrienden van hen werken die mensen met mentale beperking begeleiden om alleen te gaan wonen.

Het Toverklasje in Sint-Jans-Molenbeek maakt kunst voor De Warmste Week van Music For Life. De opbrengst van al hun creativiteit gaat naar Mobile School. En Dennis, die stak maar al te graag zijn handen uit de mouwen.