De Warmste Radio 2018

Op

Op maandag 24 december slaan de radiopresentatoren van Studio Brussel, Radio 2, Radio 1 en MNM opnieuw de handen in mekaar. Met een dag vol verzoekjes wordt de laatste dag van De Warmste Week ook dit jaar opnieuw De Warmste Radio. Met dit uniek verzoekprogramma geeft het verzamelde miljoenenpubliek van Radio 1-, Radio 2-, MNM- en Studio Brussel-luisteraars àlle goede doelen van De Warmste Week een laatste, geweldige duw in de rug.

De Warmste Radio wordt gepresenteerd door zes radiostemmen van vier VRT-radiozenders. Sofie Lemaire (Radio 1), Anja Daems (Radio 2) en Dorianne Aussems (MNM) presenteren op 24 december van 9 tot 18 uur samen met de drie presentatoren van Music For Life, Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham

De Warmste Radio wordt de eindspurt van De Warmste Week: negen uur lang kiezen de luisteraars de muziek van De Warmste Radio door hun verzoekplaatje door te sturen via sms. Zo’n sms’je naar 4342 kost 1 euro en gaat integraal naar alle goede doelen van De Warmste Week. Dus hoe meer luisteraars, hoe meer verzoekjes, hoe meer alle vzw’s van De Warmste Week kunnen geholpen worden, vlak voor het einde van De Warmste Week.

Zo wordt - met de hulp van luisterend Vlaanderen onder het motto "iedereen zorgt voor iedereen" - de laatste dag van De Warmste Week de warmste.