Alles wat je moet weten over De Warmste Week van Music For Life

Op

Iedereen zorgt voor iedereen. Want ook in 2017 wordt de week voor Kerstmis opnieuw De Warmste Week. Wat moet je weten over De Warmste Week van Music For Life 2017?

Wanneer?

De Warmste Week van Music For Life is er opnieuw van 18 tot en met 24 december.

Wie presenteert De Warmste Week?

Dit jaar leven Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems opnieuw een week lang in de kou en draaien platen ze platen voor meer dan 1000 goede doelen van Music For Life.

Waar gaat De Warmste Week door?

Dit jaar gaat De Warmste Week van Music For Life niet langer door in het provinciaal domein De Schorre in Boom, maar wel in procinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Alle informatie over de nieuwe locatie hebben we verzameld in dit artikel.

De Jingle Bal

De Jingle Bal is hét hebbeding bij uitstek voor de kerstdagen. Het is een speciale kerstbal, voorzien van een knop. Duw je erop, dan klinkt een speciale versie van Jingle Bells, ingezongen door niemand minder dan Philippe Geubels. Voor vijf euro steun je de meer dan 1000 goede doelen van Music For Life!

The Flame

Ook dit jaar draagt een reeks topartiesten z'n steentje bij voor Music For Life. Zes bands spelen voor hun goede doel een benefietconcert in The Flame: Coely, Arsenal, Oscar And The Wolf, Boef en Lil Kleine, Franz Ferdinand en Royal Blood. Tickets voor The Flame zijn beschikbaar vanaf maandag 11 december om 10 uur op stubru.be.

Ketnet-Koekenbak

Ook Ketnet doet opnieuw mee met Ketnet-Koekenbak. Laat de temperaturen in je klas de pan uit swingen en organiseer tussen 7 en 24 december een Ketnet-Koekenbak voor één van de goede doelen van Music For Life. Overtuig je juf of meester en kies welk goed doel jij met je klas belangrijk vindt.

Registreet jouw Ketnet-Koekenbak.

De Warmathon

Ook dit jaar kan iedereen warm lopen voor de meer dan 1000 goede doelen van Music For Life. De Warmathon vindt opnieuw plaats in de vijf provinciehoofdsteden en de hoofdstad Brussel.

De Warmste Radio

Op 24 december, de laatste dag van De Warmste Week van Music For Life, is er van 9 tot 18 uur De Warmste Radio: één radioprogramma dat gelijktijdig op vier radiozenders - Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel - wordt uigezonden.

Bouba In Actie

Bouba schiet in actie voor Music For Life! Hij steekt z'n handen uit de mouwen bij acties die nog hulp kunnen gebruiken. Z'n doel: zoveel mogelijk mensen helpen. Volg alles op de Instagram Stories van Studio Brussel.

Acties van andere VRT-netten

Heel wat VRT-netten zetten zich in voor De Warmste Week van Music For Life. Zo stuurt MNM z'n Plakman op pad, lanceert Radio 1 de Flauwemoppenpot, worden De Madammen op Radio 2 voor even De Warmste Madammen en gaan Goedele Wachters en Maarten Vangramberen van VRT NWS op bezoek bij verschillende VZW's.

Een plaat aanvragen

Vanaf 11 december kan je ook een plaat aanvragen via www.dewarmsteweek.be. Voor een bijdrage naar keuze wordt je gekozen nummer gespeeld.

De Warmste Toren

Tijdens De Warmste Week brandt de VRT-toren opnieuw voor alle goede doelen van Music For Life. Vanaf maandag 18 december verandert de iconische VRT-toren in Schaarbeek, met behulp van een LED-wall, een week lang in een toorts. Van begin tot einde brandt de vlam als symbool voor alle warmte in Vlaanderen. 

Registreer een actie

Geen Warmste Week zonder warme acties. Daarvoor rekenen we natuurlijk op jullie. Kies jouw goed doel uit meer dan 1000 vzw's en registreer je actie.

Nog vragen?

Heel wat vragen en antwoorden over De Warmste Week en Music For Life vind je terug in onze FAQ.

 

En nu nog aftellen... Tot in Wachtebeke!