"Alle zieke kindjes verdienen hulp!"

Op

Aan het einde van vorig schooljaar stortte de wereld even in voor Suzan en haar familie. Suzan, een meisje uit het eerste leerjaar, kreeg in mei de diagnose van leukemie. Omdat haar mama er lesgeeft, besloot de school een actie te organiseren ter ere van Suzan. Ten voordele van het Kinderkankerfonds helpen alle leerlingen en leerkrachten pannenkoeken te verkopen.

“Sinterklaas kwam langs op onze school, maar niet zonder eerst Suzan thuis een bezoekje te brengen!”
- Directrice Sandra

Suzans eigen recept

Om het gezin van Suzan een hart onder de riem te steken, besloot de school een actie te organiseren. De leerlingen en leerkrachten verkopen pannenkoeken voor het goede doel. Als je een pakketje bestelt krijg je niet enkel overheerlijke pannenkoeken, maar ook een wel heel speciaal recept. Suzan deelde namelijk op welke manier zij allerliefst haar pannenkoeken eet. Zo kan je genieten van een echte ‘Crêpe Suzan’.

Met hun actie steunt de school het Kinderkankerfonds. Suzans mama koos voor die vzw. “Niet enkel mijn dochtertje, maar alle zieke kinderen verdienen de beste ondersteuning in hun strijd tegen kanker.”

Verrassing vanuit Wachtebeke

Het klasje trok helaas zonder van Suzan naar Music For Life om over de actie te praten. En dat net op de dag dat K3 kwam optreden! Maar die waren Suzan gelukkig niet vergeten... 

Wil jij ook heerlijke pannenkoeken eten op Suzans wijze? Check dan onderaan het recept!

Wil jij ook een actie organiseren voor één van de meer dan 1000 goede doelen van De Warmste Week? Registreer die dan hier