5.102.730 euro voor Music For Life 2015

Op

De tiende editie van Music For Life zit erop. In totaal organiseerden de Vlamingen maar liefst 3.345 acties voor 1.045 verschillende zelfgekozen goede doelen. Dat zijn meer dan 1.250 acties meer dan vorig jaar.Nog nooit heeft een solidariteitsactie in Vlaanderen zoveel mensen in beweging gezet. Iedereen zorgde écht voor iedereen.

Tijdens De Warmste Week namen 26.226 mensen in de vijf Vlaamse provinciehoofdsteden deel aan de Warmathon. Zij zamelden zo al lopend 287.260 euro in voor de meer dan duizend goede doelen.

Bovendien bezochten de afgelopen weken meer dan 50.000 - een record - mensen De Schorre in Boom om er te vertellen welk goed doel zij een warm hart toedragen en waarom. Dat leverede ontroerende en hartverwarmende verhalen en momenten op die een grote indruk maakten op de presentatoren.

Tijdens Music For Life was muziek de rode draad. De Vlamingen vroegen massaal plaatjes aan. Daarnaast steunden vele nationale en internationale artiesten - van Tourist LeMC tot Muse - de solidariteitsactie van Studio Brussel. Vijf bands speelden een benefietconcert in The Flame: Balthazar, Black Box Revelation, De Jeugd van Tegenwoordig, Sigma en Dotan haalden elk 15.000 euro op voor een zelfgekozen goed doel.

Afspraak volgend jaar voor nieuwe Music For Life!