fonds emilie leus

TomboRun

Zondag 07 oktober - 10:00 tot 17:00
Sporthal Driebeek

Dinsdag 20 maart 2018, de eerste zonnige dag van het jaar, werd voor Tom zijn laatste motortochtje. Tom De Paermentier (26) werd het slachtoffer van een tragische verkeersongeval op de N42 te Oosterzele, waar een vrachtwagen inreed op een file.
Zijn eeuwige glimlach, groot hart en onuitputtelijke vechtlust hadden we graag ere aan gedaan door het organiseren van een loop- /wandeltocht.

Op 7 oktober 2018 wordt een loop- /wandeltocht, georganiseerd op de Gentbrugse Meersen te Gent (Driebeekstraat 22, 9050 Gent). Het afgesloten loopparcours (2km) en de wandeltocht (traject 6km) werden reeds uitgestippeld.
De lopers krijgen per afgelegd rondje een tombola-nummertje (met een maximum van 5 pp), de wandelaars krijgen er 2 bij aankomst. Natuurlijk kunnen er steeds tombola-nummertjes aangekocht worden, om kans te maken op een van onze mooie prijzen verkregen via onze sponsors.
Omkleden kan in de kleedkamers van Sporthal Driebeek en uw materiaal kan u gratis kwijt in onze bewaakte vestiaire.
(Kinder)animatie, drank- en eetgelegenheden worden voorzien. In onze massagecorner kan u zelfs uw kuiten laten los masseren of, bij medische vragen, professioneel advies inwinnen.

Kortom, een familie-event ter nagedachtenis van onze Tombo, dat gekoppeld wordt aan een goed doel (Fonds Emilie Leus).

Dit event is publiek toegankelijk
Bekijk het bedankingsfilmpje