TO WALK AGAIN

Keep On Going!

Vrijdag 16 november tot Maandag 24 december
AP Hogeschool Antwerpen

Hallo,
Wij zijn studenten Grafische en Digitale Media aan de AP Hogeschool te Antwerpen. Voor ons vak Kernproject hebben we de kans gekregen een goed doel te steunen met behulp van Music for Life.
Wij steunen vzw ‘To Walk Again’ https://www.towalkagain.be/ . Deze vereniging zet zich in voor tal van leuke activiteiten voor jongeren en volwassen met vooral als doel om mensen met een fysieke handicap aan het sporten te houden.
Onze steun gaat naar de faciliteiten die hier voor nodig zijn. Een voorbeeld van de activiteiten die TWA organiseert zijn sportkampen voor kinderen en volwassenen, hier is uiteraard een uitgebreide planning voor nodig. Denk maar aan aangepaste toiletten of in kwestie van sporten, aangepaste apparatuur.
Iedereen weet dat iemand met een fysieke handicap enorm veel wilskracht en doorzettingsvermogen nodig heeft. Daarom willen we graag het doorzettingsvermogen en innerlijke kracht vertegenwoordigen met een gemoderniseerd symbool verwerkt met ons product.
Het originele symbool is afkomstig uit de Keltische taal en staat dus voor innerlijke kracht. Zoals in het logo te zien is, is het symbool gevormd door een veter. Dit is het product dat we verkopen om geld in te zamelen.
Onze boodschap is: Keep On Going!
Met andere woorden geef niet op. Het is niet omdat je een fysieke handicap hebt dat je niet meer kan sporten. Dit wil TWA ook bereiken en zo komen onze doelen mooi samen.

Dit event is publiek toegankelijk
Bekijk het bedankingsfilmpje