Te Gek!?

Gaming 4 LifeStream

Een warme actie van
Gaming 4 Life
Maandag 10 december tot Zaterdag 22 december
Game-INN

Gaming 4 LifeStream is een evenement waarbij verschillende livestreamers de handen in elkaar slaan om een het goede doel te steunen.

Maar wat is een livestreamer nu?!
Een livestreamer is een persoon die live beelden voor een publiek uitzendt op een interactieve wijze. De meest populaire en bekende content is uiteraard die waar mensen een game spelen en dit is ook waar we tijdens Gaming 4 Lifestream voornamelijk mee zullen werken. Maar uiteindelijk is alles mogelijk! Je hebt mensen die een praatje slaan met hun kijkers, mensen die dansen, een hobby beoefenen of zelfs studeren voor de camera!

Hoe gaan we te werk?
Elke dag van het evenement zullen 2 tot 3 verschillende streamers live gaan op hun eigen kanaal (Twitch / mixer / youtube) om via donaties geld in te zamelen voor het goede doel. Dit gedurende 2 weken. Op het einde van deze 2 weken (22 December) houden we dan ook nog een groot slotfeest in de Game-Inn waar iedereen naartoe mag komen!

Hoorde ik daar slotparty?!

Jazeker! op 22 december vind de grote gaming 4 Lifestream slotparty plaats in de Game-Inn! Tijdens deze party zal er een livestream plaatsvinden, hebben jullie de mogelijkheid om de streamers van de afgelopen weken in het echt te ontmoeten en kan je zo veel games (Ook VR!) spelen als je wil!

Dit alles voor een toegangsprijs van 10 euro voor een kind / student of 15 euro voor anderen waarvan 50% naar het goede doel zal gaan!

Dit event is publiek toegankelijk