Kom op tegen Kanker

DE WARMSTE MAIL

Een warme actie van
Komma Board
Donderdag 13 december tot Maandag 24 december
HQ Komma Board

De actie die we met Komma Board organiseren, is de ‘Warmste E-mail’. Per mail die er verstuurd wordt vanuit deze actie, gaat er 0,5 € rechtstreeks naar KOM OP TEGEN KANKER.

Waarom? Wel in de zomer van 2017 werd één van onze collega’s getroffen door darmkanker. Vrij jong nog maar vol moed in een goede afloop. Hij heeft een jaar lang heel hard gevochten doorheen zijn behandeling en door zijn enorme moed én positivisme werd hij genezen verklaard. Vol drive en zin om terug in het gewone leven van alledag te vliegen, kwam hij deze zomer bespreken of hij zo snel mogelijk opnieuw kon beginnen werken. Een 2-tal weken later was hij terug aan de slag, opgewekt en vooruitkijkend.

Helaas kwam recent bij een controle aan het licht “dat er weer iets zat, wat er niet moest zijn”, opnieuw chemo, opnieuw alle moed en vastberadenheid bij elkaar rapen om voor genezing te gaan. Als omgeving van mensen, getroffen door kanker, sta je langs de zijlijn te kijken, vol ongeloof en machteloosheid, alsof het een slechte voetbalmatch is…
Je kan ook niet veel zeggen, en nog minder doen: er gewoon zijn als die personen je nodig hebben, laten weten dat je meeleeft is niet meer dan logisch. Ook aan alle andere mensen om heen die overvallen werden met deze zinloze ziekte, wenst Komma Board het allerbeste toe. En duimen we mee met hen op een snelle genezing.

Door het initiatief van de warmste week, willen we ook ons steentje bijdragen! De actie die we lanceren is de ‘Warmste E-mail’. Per mail die er verstuurd wordt vanuit deze actie, gaat er 0.5 € naar Kom Op tegen kanker. Komma Board, een organisatie met een warm hart.

Dit event is publiek toegankelijk