De Landgenoten

De Warme Wereld-Wijzer

Een warme actie van
Heerlijckyt van Elsmeren
Dinsdag 18 december - 19:45 tot 22:30
Heerlijckyt Van Elsmeren

** De Warme Wereld-Wijzer **

De Warme-Wereld Wijzer is een avond waarbij een geëngageerde groep mensen met elkaar in dialoog gaan rondom verschillende thema’s die leven in onze huidige maatschappij. Met 1 rode draad: een enorm inspirerende avond garanderen waarin we verbinding maken met elkaar en ruimte creëren om actuele en prangende thema’s te bespreken. Alle aspecten van een duurzame wereld komen aan bod! Bovendien heb je de kans om deze avond meerdere auteurs te ontmoeten die zich verdiept hebben in onderstaande thema’s en hierover één of meerdere boeken schreven. Ook verwelkomen we deelnemers die hun driedaagse SmartReading training afronden met dit avondevent. Zij hebben dan 3 zeer intensieve dagen achter de rug, en delen hun verworven inzichten graag.

** Welke thema's komen aan bod op de Warme Wereld-Wijzer? **

* Duurzaamheid in al zijn aspecten
* Circulaire en ecologische economie
* Onze veranderlijke samenleving
* Innovatie in de bouw
* Ecopsychologie

** Wat krijg je allemaal voor jouw toegangsticket? **
Allereerst gaat 50% van jouw toegangsticket rechtstreeks naar het goed doel: De Landgenoten!

* Wij voorzien een hartelijke ontvangst met versnaperingen
* Een uiterst interessant en inspirerend netwerkmoment
* Ga in dialoog met bekende auteurs en experts in het vakgebied
* Input van deelnemers aan de driedaagse smartreading training
(zij sluiten hun driedaagse training af waarin zij gelezen hebben rondom deze thema’s)
* Een waardevol avondevent waar de laatste nieuwe inzichten en kennis gedeeld worden

** Door wie? **

De Heerlijckyt van Elsmeren, Peter Plusquin en Hade Bamps van Levuur slaan de handen in elkaar om de positieve beweging naar maatschappelijke duurzaamheid kracht bij te zetten. Peter als expert in snellezen en vanuit zijn verlangen om wezenlijk bij te dragen aan het grotere geheel. De Heerlijckyt met de kracht van de plek, om ruimte en tijd te geven aan wat wil ontstaan. Hade Bamps zal de avond in goede banen leiden. Met haar uitgebreide ervaring in het begeleiden en faciliteren van groepen, en haar deskundigheid, is zij hiervoor de geknipte persoon.

** Wie zijn de deelnemers aan de driedaagse SmartReading training? **
In het kader van de Warmste Week zullen geëngageerde deelnemers van zondag 16 tot dinsdag 18 december samen meer dan 80 boeken lezen over en voor een duurzame wereld. Zij worden hierin begeleid door Peter Plusquin, expert in snellezen, die hen de SmartReading® methode zal bijbrengen. De opbrengst van deze leesmarathon gaat naar De Landgenoten, een coöperatieve die landbouwgrond opkoopt en verhuurt aan bioboeren.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de driedaagse training "Wereld-wijzer in 3 dagen met de SmartReading Methode".

Opgelet: schrijf je in voor de driedaagse training, dan zit hierin het avondevent inbegrepen!

Dit event is publiek toegankelijk